Kaki Tengok DVD Ni
Ada banyak virus dan bakteria sebenarnya berada disekeliling kita. Cuma kita tak nampak jer.
Hari ni kita dah faham dan waspada kepada virus dan bakteria ini. Sebab ada diantaranya yang boleh menjejaskan kesihatan, malah membawa maut. Kita sudah nampak sendiri kesannya. 

Dan dengan norma kehidupan baru selepas  pandemik Covid-19 kita hari ni lebih berilmu untuk menjaga kesihatan dan membasmi kuman, virus serta bakteria jahat yang berada disekeliling kita dan famili kita. Tapi adakah anda sudah bersedia dengan alatan dan kaedah yang sesuai untuk membasmi kuman-kuman ini?
 
SAYA KONGSIKAN 2 KAEDAH MUDAH UNTUK ANDA PERTIMBANGKAN. 


Berapakah harga untuk Servis WonderKlean ni? Ok, simple jer, ianya bergantung kepada keluasan kaki persegi kediaman atau ruang kerja yang perlu dinyahkuman.  Jika keluasan 1500 kaki persegi, harga servis hanya RM300 sahaja. Untuk keluasan 4500 kaki persegi, harga servis RM600. 

Dan Cuckoo juga ada menyediakan harga servis bulanan, yakni sekitar RM60 - RM180 sebulan. Untuk tempahan ataupun mahu mendapatkan info lanjut anda boleh bercakap dengan wakil jualan kami. Hanya tinggalkan no henpon anda dibawah, wakil kami akan menghubungi anda segera untuk konsultasi.BAIKLAH, SEBELUM TU SAYA NAK KONGSIKAN ALTERNATIF KEDUA.


Cuckoo Ezy Adalah -Disenfection Solution Generator , Yakni Alat Semburan Nyahkuman  Dengan Sebatian Yang Terhasil Dari Air Paip Melalui Proses Elektrolisis. 
Hebatkan.!!   Jadi sekarang anda tak perlu lagi risau tentang bakteria atau virus yang bersembunyi dalam rumah anda. Guna Cuckoo EZY, sembur ditempat-tempat spesifik yang anda anda selalu guna dan pegang. Seperti jugak sebatian yang digunakan WonderKlean, sebatian nyahkuman yang terhasil dari campuran air paip dan melalui proses elektrolisis dalam botol Cuckoo EZY adalah tidak merbahaya pada manusia atau binatang. Dan semburannya lebih halus dan spesifik. 

Yang menariknya lagi pasal Cuckoo EZY ni, anda tak perlu beli apa-apa sebatian tambahan sampai bila-bila. Anda hanya perlu masukkan AIR PAIP dalam botol Cuckoo EZY. Tekan butang dibawah botol. Dan wallah..!! Dah boleh start menghapuskan 99.9% kuman yang ada dalam rumah anda.  Warranti 1 tahun atas produk. Dan tiada sebatian atau bahan kimia lain perlu ditambah ke dalam botol Cuckoo EZY.